Dünya Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını konuşuyor Dünya Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını konuşuyor

Haber.com Özel - İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara ve A Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Kadıköy'de alkollü bir adamın sözlü tacizine uğradı.

Kadıköy'de alkollü adamın sözlü tacizine uğrayan Ebrar Karakurt sinirden çılgına döndü: Ne diyorsun lan sen!

"FENERBAHÇE DÜŞMANLARININ KADIKÖY'DE YERİ YOK"

Cumartesi gecesi arkadaşlarıyla Kadıköy'de eğlenmeye çıkan Ebrar, lavabosunu kullanmak için girdiği bir mekanın çıkışında alkollü bir adamın hedefi oldu. "Fenerbahçe düşmanlarının Kadıköy'de yeri yok!" diyen adamın sözleri ile milli voleybolcu adeta sinirden çılgına döndü.

Kadıköy'de alkollü adamın sözlü tacizine uğrayan Ebrar Karakurt sinirden çılgına döndü: Ne diyorsun lan sen!

"NE DİYORSUN LAN SEN!"

Adamın üzerine yürüyen ve "Ne diyorsun lan sen!" diye bağıran Karakurt'u arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Yıldız voleybolcu daha sonra arkadaşları ile beraber olay yerinden ayrıldı.